eGovFlow Inname openbaar domein is een e-government platform op maat van lokale besturen, dat burgers en ondernemers toelaat om online op een 100% beveiligde en rechtsgeldige manier vergunningen voor de inname van openbaar domein aan te vragen en deze zeer snel digitaal ondertekend te ontvangen.

Scoor bij uw burgers met een volledig geautomatiseerde en beveiligde dienstverlening

eGovFlow Inname openbaar domein heft het bestaande e-loket naar een hoger niveau.

Het is dé missing link tussen de gemeente en zijn burgers op vlak van administratieve vereenvoudiging.

Dit generiek digitaal loketplatform zorgt er voor dat de fysieke tussenkomst van een ambtenaar bij het uitreiken van eenvoudige vergunningen meestal niet meer nodig is en zo veel tijdswinst oplevert voor zowel de burger als de ambtenaar en dat is nieuw.

eGovFlow Inname openbaar domein is er op maat van zowel grotere als kleinere lokale besturen.

Troeven

De volledige vergunningsprocedure digitaal.

Voor de burgers:

 • Responsive toegang, 24/7
 • Eenvoudig en veilig in gebruik
 • Cloud oplossing
 • Documenten ook beschikbaar in eBox en Mijn Burgerprofiel
 • Toegang via eID of Itsme

Lokaal bestuur:

 • Administratieve vereenvoudiging: efficiënter én goedkoper werken
 • Documenten sneller afleveren
 • 24/7 service naar de burger
 • Koppeling met online betaalafhandelaars

Maatschappij:

 • Minder papier en printertoners
 • Minder verplaatsingen
 • Minder CO2 uitstoot

Hoe werkt het?

Deze oplossing digitaliseert en stroomlijnt de volledige vergunningsprocedure voor de inname van openbaar domein.

Burgers en ondernemers kunnen via een eenvoudig digitaal aanvraagformulier een vergunning aanvragen. Vervolgens kan een ambtenaar het dossier adviseren, een duidelijke signalisatie inbrengen en intern of extern laten goedkeuren. Als laatste zal de vergunning voorzien worden van een rechtsgeldige digitale handtekening. We voorzien een maximale integratie met CRAB, GIPOD en de 360° beeldendatabank.

Dankzij het slimme dossierbeheer duurt een vergunnignsprocedure tot 5 keer minder lang, kunt u eenvoudig aan conflictdetectie doen en bent u automatisch conform GIPOD

De module eGovFlow Inname openbaar domein is een samenwerking met Merkator/Eagle, experts in het optimaliseren van geospatial workflows.

100% veilig en elektronisch ondertekend

Een koppeling met Verifieer – ons hybride ondertekenplatform – is inbegrepen, zodat de afgeleverde documenten volledig rechtsgeldig elektronisch ondertekend bij de aanvrager terechtkomen. Verifieer voorziet de documenten van een gekwalificeerde handtekening waardoor de documenten ook na afdrukken nog rechtsgeldig zijn. 

Verifieer is een 100% digitaal workflow- en tekenplatform op maat van lokale besturen en overheden, dat op een perfect gecontroleerde manier de papieren documentenstromen vervangt en bestaande digitale ondertekeningstools overstijgt.

Wij komen graag langs om een demo te geven

Heeft u nog vragen over eGovFlow Inname openbaar domein?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen met plezier langs voor een vrijblijvende demonstratie van de diverse mogelijkheden.

Zo kunt u eGovFlow Inname openbaar domein in werking zien en kunnen wij al uw aanvullende vragen beantwoorden.

Verifieer

Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.
Lees meer over hoe uw browser te upgraden